
"שמעתם על החדש של יובל אברמוביץ" ? שואלים רבים .,ואני אומרת ועוד איך .אומנם לקח לו שבע שנים לבשל ולרקוח אותו ,אבל יצא לו תבשיל כל כך טוב ממש אליפות. וביננו גם לי רועדות קצת האצבעות על המקלדת .לכי תכתבי על ספר של תותח על בתחום ,כשאני מעריכה וגם קצת הרבה מעריצה.. שכבר רקח עבורנן ספרים שהפכו לרבי מכר ,מעוררי השראה. רוצים דוגמאות? בבקשה :סדרת הרשימה בעקבותיה ( אנשים הפכו אותו (את יובל) לגורו שלהם. שנת המתנות ,עד הדמעה האחרונה ועוד. כישרון מוכח בתחום. והפעם "מחר יהיה אחרת" רומן עוצמתי ,רומן אישי יותר, רגיש יותר, שמאיר תובנות חדות על משברים, טעויות ,אהבה, ובחירה.
גיבורת הספר איריס אבשלום, שנמצאת בשיא חייה והצלחתה המקצועית, מתבוננת סביבה ומבינה שהיא חיה בתוך מציאות שהיא כבר לא מעוניינת בה. עלילת הסיפור מתפתלת ומביאה את הקורא לדבוק באחת ולצעוד איתה אל אותו יום שבו היא מחליטה לעשות את הבלתי צפוי-מעשה קיצוני שמערער את הסדר הקיים, בניגוד לרצון הסובבים אותה, מתוך כמיהה עמוקה לשחרור מכאב שממאן להעלים.
ספר שתתקשו להיפרד ממנו ,מתחילתו ועד סופו.

ובנימה אישית מי שחסרונה בולט, זאת האחת והיחידה אמא תמר אברמוביץ ז"ל ,שעוקבת מלמעלה, ,אוחזת גאה את הספר ,של יובל "הבן יקיר ".
10 פלוס בסולם ברק!!
בתמונות-
1-יובל עם הספרים –
2-מנוחת הסופר
3-כל ה"יצירות"
קרדיט צלם- פרטי.